Met veel plezier heb ik Suzanne uit Amsterdam geholpen een interieur plan te maken dat aansluit bij de nieuwe fase in haar leven. Fijn dat ik haar als interieur stylist en shop coach heb kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes. Aan de hand van de besproken wensen is een moodboard gemaakt voor een sfeerimpressie waarna de meubels zijn besteld. Vervolgens zijn we samen gaan shoppen voor de final touch. Super leuk om te doen. Fijn dat ik Suzanne heb kunnen helpen weer verliefd te worden op haar eigen huis. 

Flamingo: ixxy – kussens: hkliving – zitbank: zuiver – stoelen: zuiver – plaid: sissy boy – hanglamp Mesh: zuiver

interieurontwerp // design & styling  // webdesign // grafisch design //  kleuradvies // evenstyling // meubel- en materiaaladvies  // shopcoach  // projectleiding //eventstyling // e-magazine // flyer // visitekaartje // brochure // moodboard // plattegrond // fotostyling