KEKTRENDZ  - interieurstyling


Welkom. Je kunt bij Kektrendz terecht voor grote of kleine opdrachten op het gebied van interieur. We zorgen voor een passend geheel, binnen elk budget. Een blik op je huis of werkplek van een buitenstaander is heel verrassend en kan veel extra woongenot of werkplezier opleveren. Een duidelijk plan van aanpak en de nodige aandacht voor materialen, kleuren en details zorgen voor een persoonlijke toevoeging.


Ik hoor regelmatig van mensen om me heen dat het ze maar niet lukt om hun huis aan te laten sluiten bij wie ze zijn en wat ze willen uitstralen. Ik vind het allerbelangrijkste in een interieur dat het JOU is. Ik ben altijd op zoek naar de juiste mix van persoonlijke items en bijzondere materialen en vormen. Ik ben absoluut voorstander van een beetje onvolmaaktheid in ons interieur. Mijn doel is een plek te creëeren waar het klopt, voor jou.


Heb je hulp nodig bij de inrichting van je woning of wil je een kort advies voor aanpassingen binnen je woon- of werkomgeving. Stuur een mail of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.”


Liesbeth Steur

info@kektrendz.nl
+31(0)62 464 5280

FOLLOW US ON

CONTACTcontact_opnemen.html
INSPIRATIEinspiratie.html
B&BB%26B.html
BLOGBlog___latest_news.html
OVER KEKover_kektrendz.html
B&B 
CHAMBRE’BOOT
AMSTERDAMB%26B.html