KEKTRENDZ  //  styling & design


Vanuit mijn liefde voor verrassend design en het onalledaagse is zo'n 12 jaar geleden Kektrendz styling & design ontstaan. Ik ben altijd op zoek naar de juiste mix van persoonlijke items en bijzondere materialen en ben voorstander van een beetje onvolmaaktheid in ons interieur en daarbuiten. Voor mij is allerbelangrijkste in een interieur of huisstijl dat het JOU is. Een huis of huisstijl met een verhaal. Jouw verhaal.


Ik hoor regelmatig van mensen om me heen dat het ze maar niet lukt om hun woon- of werkplek aan te laten sluiten bij wie ze zijn en wat ze willen uitstralen. Of het lukt ze domweg niet om tijd vrij te maken om ermee aan de slag te gaan.


Een blik op je woon- of werkplek van een buitenstaander kan erg verfrissend en goed werken. Wie weet kan ik je op weg helpen met wat creatieve stylingtips, een kleuradvies of een praktisch plan van aanpak zodat je aan de slag kunt. Of ik ga voor je aan de slag. Alles is mogelijk - altijd in overleg.


Mijn grootste kracht is het (intuïtief) goed aanvoelen waar iemand naar op zoek is.
Ik heb vaak aan een half woord genoeg.


Wil je een keer (vrijblijvend) kennis maken, en/of ideeën uitwisselen?

Bel of mail me, ik denk graag met je mee.


Liesbeth Steur

info@kektrendz.nl
+31(0)62 464 5280interieurdesign // webdesign // grafisch design // styling & kleuradvies // meubel- en materiaaladvies  // shopcoach  // projectleiding 


FOLLOW US ON

CONTACTcontact_opnemen.html
INSPIRATIEinspiratie.html
BLOGBlog___latest_news.html
OVER KEKover_kektrendz.html