Over KEKTRENDZ styling & design


“Zon’n twaalf jaar geleden ben ik vanuit mijn passie voor verrassend design en sfeer Kektrendz styling & design gestart. Ik ben altijd op zoek naar de perfecte combinatie tussen harmonie en het onverwachte. Nonchalante details met hier en daar persoonlijke items. Ik hou van organische vormen en natuurlijke materialen en ben op de hoogte van de trends zodat ik deze kan vertalen voor mijn klanten.


Mijn inspiratie haal ik uit alles om me heen, ik ben gek op uitersten. Van rauw en industrieel tot boho-eclectic of wabi sabi stijl. 


Vanuit al deze inspiratiebronnen een selectie of combinatie maken en daarmee de plek, huisstijl of website creeëren waarin jij als klant jezelf herkent en terugziet. Daarin zit voor mij de grootste uitdaging.”


Liesbeth Steurinterieurdesign //  webdesign  //  grafisch design  //  stylingWABI SABI

De Japanse levensfilosifie wabi sabi past wat mij betreft goed bij de tijd waarin we leven. Vrij vertaald betekent het: eenvoudig leven in een vergankelijke omgeving én dat aanvaarden. wabi sabi is een stijl die de natuur in een kamer aanwezig maakt. Eerlijke ingrediënten met echte smaken. Wabi en plastic gaan niet samen behalve als het tweedehands  plastic is dat al een leven achter de rug heeft. Als je dat opknapt krijgt het materiaal een andere, ecologische betekenis. Wabi is het tegenovergestelde van decoratie, uiterlijk vertoon en praalzucht. In het Engels: humble. Less is more.


BOHO ECLECTIC

De boho eclectic stijl is vaak verrassend gedurfd en eigenlijk de enige stijl die alle regels aan haar laars lapt. Een tolerante, laid-back stijl waarin alles met elkaar kan worden gecombineerd, alles kan en alles mag. Natuurlijke materialen, eigenizinnige kleuren, uitgesproken prints, vintage vondsten en dierbare details van verre reizen. Omdat alles kan en mag kun je natuurlijk ook kiezen voor een ingetogen interieur in boho-stijl. Voor mij staat de boho-stijl voor een interieur met een glimlach.


INDUSTRIEEL

Bij de industriële stijl draait het vooral om de materialen die gebruikt worden. Ruige materialen zoals steen, beton en staal. De stijl is erg toepasbaar en goed te combineren met andere stijlen.
HOMEHome.html

FOLLOW US ON

CONTACTcontact_opnemen.html
INSPIRATIEinspiratie.html
BLOGBlog___latest_news.html