Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/fooddept/domains/kektrendz.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Prijzen & Info - kektrendz
Back To Top
kektrendz-styling-design-inspiratie-tiles
kektrendz interieur grafisch ontwerp styling design advies Amsterdam
Kektrendz styling design interieuradvies moodboard advies Amsterdam
Kektrendz Styling & Design

Cherish your vision
and your dreams as
they are the children
of your soul.

Interieur Styling & Advies

Ieder mens is anders. Met nét weer andere ideeën, voorkeuren en persoonlijke wensen. Juist dat maakt mijn werk zo leuk. Mijn aanpak is daarom ook iedere keer weer anders, bekeken vanuit de opdrachtgever én de wens. Ben je vastgelopen of uitgekeken op je inrichting, ga je verhuizen, heb je geen tijd om met je inrichting aan de slag te gaan, wil je een bepaalde ruimte restylen, heb je zin in nieuwe kleuren, behoefte aan een nieuwe indeling of verschil je erg van smaak met je lief? Wil je een modelwoning in laten richten, je (nieuwe) winkelpand of kantoor in laten richten?

Ik wil je graag helpen.

Mijn grootste kracht is het (intuïtief) goed aanvoelen waar iemand naar op zoek is. Ik heb vaak aan een half woord genoeg. Vanuit verschillende kleuren, materialen en trends van dit moment een combinatie maken waarin jij je als opdrachtgever herkent. Daarin zit voor mij de grootste uitdaging. 

Op deze pagina vind je enkele voorbeelden, mogelijkheden en prijzen. Staat jouw vraag of wens er niet bij? Bel of mail me – ik denk graag met je mee.

Fotocredits tiles: Studio KO

Grafisch Ontwerp

Ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl voor je bedrijf offline en online? Kan je website wel een opfrisser gebruiken of denk je al een tijdje na over een nieuw logo. Heb je een (web)winkel en wil je je producten of diensten showcasen in een (e-)magazine, flyer of brochure. Heb je een uitnodiging, save the date of visitekaartje nodig. Ik ga graag voor je aan de slag. Je kunt bij mij terecht voor het ontwerp maar ook voor drukwerk. 

Wil je graag meer voorbeelden zien of heb je een specifieke vraag over prijzen bijvoorbeeld? Bel of mail me, ik denk graag met je mee.

Interieur Styling Advies – small

Soms kan een frisse blik van een buitenstaander al voldoende inspiratie bieden om zelf aan de slag te gaan. Samen lopen we door jouw huis of werkplek. Gedurende 1,5 uur geef ik je praktische tips over kleurgebruik, indeling, verlichting, materiaalgebruik en tips voor de stoffering. Het laatste half uur verzamelen we samen op Pinterest de juiste sfeerbeelden die bij jou en je huis of werkplek passen. De opgeslagen beelden dienen als naslagwerk voor jezelf zodat je een goed aanknopingspunt hebt om aan de slag te gaan. Tijdens het Interieur Styling Advies Small ontvang je van mij handige tips en suggesties hoe je de stijl die je voor ogen hebt kunt realiseren en welke winkels interessant voor je kunnen zijn.

Interieur Advies – small – € 175,00 – 1,5 uur * – elk volgend half uur is € 37,50

Interieur Styling Advies – medium

Bij een kennismakingsgesprek bij je thuis bespreken we je stijl, wensen & budget. Op basis van dit (± 1 uur durende) gesprek ga ik voor je aan de slag met het maken van: een moodboard, een kleurplan, een plattegrond & indeling, meubel- en accessoires advies en verlichtings-ideëen. Dit advies ontvang je per mail en via de post. Na ontvangst maken we een bel-afspraak waarin ik we het plan bespreken. Hierna kun je zelf aan de slag!

 Interieur Styling Advies – medium – € 395,00 *

Interieur Styling Advies – large

Styling & Design – large

Bij een kennismakingsgesprek bij je thuis bespreken we je stijl, wensen & budget. Op basis van dit (1,5 uur durende) gesprek ga ik voor je aan de slag met het maken van: een moodboard, een kleur- en materialenplan, 2x plattegrond met nieuwe indeling, meubel-, accessoires- en verlichtingsplan en een shoppinglijst naar budget. Ik kom het plan bij je thuis bespreken en toelichten. Mochten er nog kleine aanpassingen zijn naar aanleiding van het gesprek dat pas ik dit voor je aan. Een praktische en inspirerende leidraad om zelf aan de slag te gaan.

Interieur Styling Advies – large – € 695,00 *

Shopcoach

Ben je al te vaak thuis gekomen met een aankoop die bij thuiskomst toch niet helemaal klopte met het beeld wat je voor ogen had? Aan de hand van jouw wensen gaan we samen winkels bezoeken en help ik je bij het maken van de juiste keuzes. Ik weet allerlei inspirerende verkoopadressen waar we zeker zullen slagen!

Shopcoach – € 35,00 per uur *

Goed om te weten

*Alle tarieven zijn inclusief 21 % btw en een reisafstand van 25 km rondom Amsterdam. Vanaf 25 km van Amsterdam reken ik € 0,25 per kilometer. De plattegronden & sfeerbeelden gelden gelden voor één ruimte (mits anders aangegeven). Wil je graag advies voor meerdere ruimtes in een keer of heb je andere wensen? Of heb je toch te weinig tijd en lijkt het je fijn als ik de uitvoering ook op me neem? Geen probleem natuurlijk, in dat geval maak ik een offerte voor je op maat.

interieurontwerp // webdesign // grafisch design // kleuradvies // meubeladvies // materiaaladvies  // shopcoach // projectleiding // eventstyling // e-magazine // flyer // visitekaartje // brochure // moodboard // plattegrond // fotostyling // styling