Rochdale vroeg mij mee te denken over een concept om nieuwe doelgroepen aan te spreken voor de realisatie van gemengde wijken.
Te denken aan pioniers die buiten de gewilde gebieden durven te gaan wonen. Voor het uitwerken van deze ideëen heb ik op basis van online onderzoek naar de interieurtrends van dit jaar 3 moodboards gemaakt. Inspirerend om te zien wat er allemaal leeft binnen de branche!

BLENDED CULTURE – woontrend 2020
Voor deze wereldse woontrend worden verschillende folklore invloeden en producten en stijlen vanuit diverse culturen met elkaar gecombineerd. Deze stijl komt voort uit de behoefte om ons wereldbeeld te verbreden, een behoefte aan openheid en diversiteit. De producten worden zowel ambachtelijk als industrieel vervaardigd, met een divers kleurenpalet. Een ongedwongen, vrolijke sfeer ontstaat.

Blended culture materialen, vormen en kleuren
Er worden veel natuurlijke materialen of materialen met een natuurlijk uitstraling gebruikt. Textiel wordt opverschillende manier verwerkt. Ruw en onregelmatige stoffen worden gecombineerd met verfijnde stoffen. Designs en patronen uit verschillende culturen worden gecombineerd, dit maakt het alles een vrolijk geheel. Als eyecatcher zie we veel vormen van gezichten, verwerkt in vazen of wanddecoraties. Het kleurenpalet is vrolijk en heel divers: van vergrijsde kleuren tot felle kleuren, maar ook natuurlijke tinten worden gecombineerd tot een geheel.

grafisch design // webdesign // evenstyling // meubel- en magazine // flyer // visitekaartje // brochure // moodboard // plattegrond // fotostyling // interieurtrends // woontrends

flinstone chique woontrend 2020
kektrendz interieurtrend 2020 creatieve werkplek thuiswerkplek